dierenportretten

 

Bezichtiging
Het is mogelijk om een aantal voorbeelden van onze schilderijen te zien. U bent van harte welkom op de Ceintuurbaan 326 te Amsterdam. Wel verzoeken wij u om vantevoren even te bellen of te mailen wanneer u langs wilt komen.

Digitale beeldbewerking
Indien u een dierenportret van uw huisdier wilt hebben en u heeft een foto die net niet helemaal naar uw zin is, maar u wilt deze na wat aanpassingen toch laten naschilderen dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Mailt u ons svp de foto toe en wij zullen voor u bekijken of deze foto naar uw wensen kunnen aanpassen en of hier extra kosten mee zijn gemoeid. Bijvoorbeel het aanpassen van de achtergrond, samenvoegen van twee foto's enz.

Inlijsten en opspannen
Standaard worden onze schilderijen op een spieraam gespannen en in een doos verstuurd of u kunt ze bij ons komen ophalen. Wanneer u het schilderij opgespannen en compleet met lijst aangeleverd wilt hebben dan bieden wij u uiteraard die mogelijkheid. Geeft u het dan svp aan in het opmerkingveld op de bestelpagina en dan nemen wij na uw bestelling nog even contact met u op om alles op uw persoonlijke smaak af te stemmen.

Schilderstijl
Normaal worden onze schilderijen zo realistisch mogelijk gemaakt. Wanneer u een voorkeur voor impressionisme, abstract of in de stijl van een bepaalde schilder dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken

Kwaliteit
Al onze schilderijen zijn zeer realistisch en onze klanten zijn enorm tevreden over de service en over de kwaliteit van schilderijen die wij hebben uitgeleverd. Kijk hiervoor ook eens op onze referentiepagina. Wij bieden u de hoogst mogelijke kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Kijkt u rustig eens rond op vergelijkbare sites en vergelijk de kwaliteit van de voorbeelden. Hoe vaak gaat u nu daadwerkelijk over tot de aanschaf van een olieverfschilderij ? Dat wilt u toch direct zeker weten dat u ook de kwaliteit krijgt die u verwacht. Wij durven rustig te stellen dat wij u maximale kwaliteit leveren tegen de meest gunstige prijs. Bent u niet tevreden dan stuurt u het schilderij gewoon terug. Wij leveren met een 100 % tevredenheidsgarantie; indien u niet tevreden bent met de geleverde kwaliteit krijgt u van ons u aankoopsom retour met aftrek van de transportkosten. Het schilderij dient dan wel binnen acht dagen te worden teruggestuurd in de originele verpakking..  Al onze schilderijen worden geleverd met een 100 % tevredenheidsgarantie, indien u niet tevreden bent met de geleverde kwaliteit krijgt u van ons u aankoopsom retour indien u het schilderij binnen 8 dagen terugstuurt in de originele verpakking, met aftrek van de transportkosten.

Schilderstijl
Indien u een voorkeur heeft voor een bepaalde schilderstijl omdat u het ene portret mooier vindt dan het andere dan kunt dat uiteraard opgeven bij de bestelling. Wij zorgen er dan voor dat uw schilderij ook in die stijl geschilderd wordt.

Scannen
Wanneer u de foto niet digitaal heeft dan kunt u deze scannen. Wanneer u geen scanner heeft dan kunt de de foto's per post naar ons toesturen;  Dieropdoek.nl, Postbus 51218, 1007 EE Amsterdam. Wij zullen de foto dan voor u scannen en bij de bestelling retour sturen.

Tevredenheidsgarantie
In het geval u niet tevreden mocht zijn met het schilderij beiden wij een niet goed geld terug garantie. Daarvoor dient u het schilderij in de originele verpakking te retourneren aan Dieropdoek, Stadhouderskade 137 I, 1074 AZ Amsterdam.U ontvangt uw volledige aankoopsom retour met aftrek van onze verzendkosten.

Maten
U kunt bij ons kiezen uit de volgende formaten kiezen:

 • 15 cm * 20 cm
 • 30 cm * 40 cm
 • 40 cm * 45 cm
 • 50 cm * 75 cm
 • 60 cm * 90 cm
 • 80 cm * 100 cm

Indien u graag een afwijkende maat wilt bestellen dan is dit uiteraard mogelijk. Stuurt u ons dan svp een mail met het door u gewenste formaat en dan zullen wij uw aanvraag binnen 24 uur beantwoorden. Bij afwijkende maten zal afhankelijk van het formaat wel een meerprijs van toepassing kunnen zijn.

Levertijd
Na bestelling duurt het ongeveer 6 tot 8 weken totdat het  portret gereed is. Dit komt mede omdat het portret enige tijd nodig heeft om te drogen Na aankomst van de schilderijen zullen wij u vantevoren informeren wij schilderij  zullen versturen en wanneer u het dierenportret kunt verwachten.

Mutaties
Wij werken vanaf een foto, wanneer u iets verandert wilt op het schilderij op basis van de foto dient u dit ons vantevoren aan te geven. Wanneer u pas mutaties doorgeeft als het schilderij reeds klaar is zijn er extra kosten aan verbonden.

Verzendwijze
Alle schilderijen worden verstuurd in een hard kartonnen rol die meer dan voldoende bescherming biedt tegen beschadiging. Op deze wijze ontvangt u het schilderij in een optimale conditie.

Kosten verzenden

 • Indien per rol 7,50
 • Indien "onder rembours" 17,50

Bij betaling onder rembours betaalt u het bedrag bij aflevering aan de postbode

 

Betaling
Betalen kan op verschillende manieren:

 • eenmalige machtiging
 • zelf overmaken
 • betaling onder rembours

Schilderijbon
De schilderijbon is een uniek cadeau, zowel om te geven als om te ontvangen. Vanaf 15 kan ieder bedrag worden ingevuld op de bon. De bon is in te wisselen op alle sites die vallen onder schildersfabriek.nl en kan worden verrekend met een eventueel resterend bedrag. De bon is 1 jaar geldig na datum afgifte en is niet inwisselbaar voor contant geld.

 

Lijsten
Al onze schilderijen worden zonder lijst verkocht. Dit omdat iedereen zelf een eigen specifieke smaakt en heeft en er een enorme keuze gemaakt kan worden uit verschillende lijsten. Wij adviseren u dan ook om naar een plaatselijke lijstenmaker te gaan en daar een keuze te maken voor uw eigen lijst. Het is mogelijk om door ons te lijst te laten spannen o een spierraam te reeds opgespannen te versturen. Dit dient u direct bij de bestelling op te geven.

Galerie
Voor het bezichtigen van onze schilderijen kunt u langs komen op de ceintuurbaan 326 te Amsterdam. Maak svp wel een afspraak wanneer u langs wilt komen.

Portretten
Wij kunnen op verzoek ook portretten of portretschilderijen van mensen, zie hiervoor onze site www.schildersportret.nl

Relatiegeschenk
Indien u een orgineel cadeau wilt geven aan uw relatie is een het geven van kunst of een uniek schilderij van zijn of haar huisdier een prachtig aandenken.

Reproducties
Wij maken op verzoek vrijwel alle mogelijke schilderijen. Ook is het mogelijk om door ons een reproductie te laten maken van een oude meesterschilder zoals Rembrandt van vanb Gogh. Kijk hiervoor eens op onze site www.meestervervalsers.nl

foto naschilderen
Wij kunnen ook foto zo exact mogelijk naschilderen. U kunt eigenlijk alles laten schilderen wat u zelf mooi vindt. Dit kan varieren van uw tweede huis tot uw favoriete vakantiefoto uit Nepal.  Kijk eens op www.fotonaarschilderij.nl

Allerlei
Wij maken allerlei schilderijen van iedere door u gekozen foto. Wij maken altijd een realistisch schilderij. U kunt zeggen wat u graag aan uw muur wilt hebben. Wanneer u een foto heeft van uw hond of kat die u wilt laten schilderen dan stuurt u de foto naar ons en maken er een prachtig schilderij van.

Trefwoorden
tekening paard, schilderij poes, schilderij hond, schilderij paard, dierenkunst, dierenschilderijen, hondenschilder, kattenschilder, paardenschilder, paardenportretten, hondenschilderijen, schilderen hond, schilderen poes, schilderen paard, dier portretten, dieren portretten, portret hond portret kat, portret paard.
 

Heeft u nog andere vragen, stelt u ze gerust per mail en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.